Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English

Digitale nieuwsbrief januari 2019

Wendy van der Meulen | donderdag 31 januari 2019
Wendy

Wat is het laatste nieuws, de meest recente artikelen op onze website en welke vragen zijn er de afgelopen periode bij ons binnengekomen? We informeren u er graag over in onze maandelijkse nieuwsbrief.

Mocht u vragen, opmerkingen of suggesties hebben over/voor de nieuwsbrief dan horen we dat graag.

Via info@amstelveenlijn.nl kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. U ontvangt ‘m dan automatisch in uw mailbox.

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

21 februari 2019 | 11:12

Mark

In tegenstelling tot wat er in de nieuwsbrief staat, is de dienstregeling van bus 55 nog nergens te vinden. Ik weet dat er een routeplanner is, maar die geeft geen overzicht over het aantal bussen per uur. Zeker gezien het er op lijkt dat u de frequentie flink omlaag heeft geschroeft lijkt mij dit toch wel belangrijke informatie… Wanneer kunnen we de dienstregeling verwachten?

Schrijf een reactie
+1
13 februari 2019 | 09:24

Mark

Volgens uw planning zou er nu al gewerkt moeten worden aan (o.a.) haltes Meent en Brink. Daar is echter geen enkele vorm van activiteit te bespeuren…

Schrijf een reactie
+1
Foto van Wendy van der Meulen | Gemeente Amsterdam, Metro en Tram
19 februari 2019 | 08:03

Wendy van der Meulen | Gemeente Amsterdam, Metro en Tram

@Mark: Daar wordt inderdaad nog niet gewerkt, pas na 3 maart zal daar sprake van zijn. We zijn echter bezig om de planning te actualiseren en iets te veranderen. Eerdaags zal dit gereed zijn.

Schrijf een reactie
+1
Wil u dit bericht delen?