Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English
Afbeelding

Verwijderen retourbemaling Sportlaan in april en mei

Danielle Opdam | vrijdag 3 april 2020
Danielle

VITAL heeft de retourbemalingsinstallaties bij Sportlaan uitgeschakeld. Nu de vloeren en de waterkelders van de ongelijkvloerse kruising gebouwd zijn, kunnen de retourbemalingsinstallaties verwijderd worden. De eerste retourbronnen die weggehaald worden, zijn de bronnen bij Gondel/ Groenelaan. Daarna volgen de bronnen bij Sportlaan, Ambrosiuslaan en Van der Hooplaan. De laatste leidingen worden eind mei bij Beneluxbaan en fietstunnel Marne weggehaald.

Verwijderen retourbemalingsinstallaties

Voor deze werkzaamheden werkt VITAL vanaf een deel van de rijbaan, fietspad en/of parkeervakken met een vrachtwagen en servicebus voor het laden en lossen van materieel. De werklocatie schuift elke dag op. Tegelijk met het verwijderen van de retourbronnen worden ook de rijplaten en het hekwerk verwijderd, en de bermen en straten in oorspronkelijke staat hersteld.

Wat gaat u ervan merken?

  • Er wordt in april en mei gewerkt op reguliere uren, van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.00 uur.
  • De straten en omliggende buurten blijven altijd bereikbaar.
  • Busbaan Van der Hooplaan afgezet: van maandag 11 tot en met vrijdag 15 mei tussen 9.00 en 15.00 uur.
  • Rijstrook Beneluxbaan richting Amsterdam tussen fietstunnel Marne en Sportlaan afgezet: dinsdag 26 en woensdag 27 mei tussen 9.00 en 16.00 uur. De fietstunnel bij Marne is bereikbaar.

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.
Wil u dit bericht delen?