Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English
Afbeelding

Herstel straatwerk bij haltes Kronenburg en Zonnestein

Danielle Opdam | vrijdag 2 oktober 2020
Danielle

De komende weken voert VITAL herstelwerkzaamheden uit aan de bestrating bij de trappen en lift van haltes Kronenburg en Zonnestein. In de afgelopen periode met hevige regenval bleef er water staan bij de trappen en lift. Deze werkzaamheden zijn nodig om dit te verhelpen. U leest er hieronder meer over.

Wat merkt u ervan?

Halte Kronenburg:

Vanaf maandag 5 t/m vrijdag 9 oktober is de trap bij de zuidelijke toegang naar halte Kronenburg niet bereikbaar. De trap en lift aan de noordzijde zijn dan wel in gebruik.

Vanaf maandag 26 oktober t/m vrijdag 6 november past VITAL de bestrating bij de noordelijke toegang naar halte Kronenburg aan. Hierdoor zijn de lift en de trap 2 weken niet bereikbaar en te gebruiken. De halte is dan alleen per trap aan de zuidzijde van de halte te bereiken. Reizigers die gebruik moeten maken van een lift kunnen terecht op haltes Zonnestein of Uilenstede.

Halte Zonnestein:

Vanaf maandag 12 t/m vrijdag 23 oktober past VITAL de bestrating bij de noordelijke toegang naar halte Zonnestein aan. Hierdoor zijn de lift en de trap 2 weken niet bereikbaar en te gebruiken. De halte is dan alleen te bereiken per trap aan de zuidzijde van de halte. Reizigers die gebruik moeten maken van een lift kunnen terecht op haltes Kronenburg of Onderuit.

In de week van 26 oktober vervangt VITAL vervolgens de bestrating van de zuidelijke toegang naar halte Zonnestein. Gedurende die week is deze trap niet bereikbaar. De trap en lift aan de noordzijde zijn dan wel weer in gebruik.

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

Wil u dit bericht delen?