Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English
Afbeelding

Amstelveen InZicht vanaf 3 juni weer geopend

Wendy van der Meulen | dinsdag 2 juni 2020
Wendy

Belevingscentrum Amstelveen InZicht opent vanaf woensdag 3 juni weer haar deuren. Vanwege het coronavirus was de locatie tot voor kort gesloten. In het centrum zijn maatregelen getroffen om een bezoek veilig te laten verlopen.

Veiligheidsmaatregelen in het centrum

Voor een veilig bezoek voor zowel bezoekers als medewerkers zijn er verschillende veiligheidsaanpassingen gedaan in het centrum. Zo kan het centrum enkel via de bovenste etage (niveau 2) worden betreden. Bezoekers wordt gevraagd hun handen te desinfecteren bij binnenkomst. Binnen het centrum is een looproute en bezoekers verlaten het centrum via de nooduitgang van de bibliotheek (niveau 1). Medewerkers lopen niet langer met bezoekers mee door het centrum. Bij de ingang is een balie waar op een veilige manier vragen kunnen worden gesteld. Ook staan apparaten zoals de virtual reality auto en tram uit.

Aangepaste openingstijden

De openingstijden van Amstelveen InZicht zijn momenteel gewijzigd. Het centrum is op woensdag en donderdag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Tot wanneer deze aangepaste openingstijden gelden is nog niet bekend.

Over Amstelveen InZicht

Amstelveen InZicht is een samenwerking tussen de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat, afdeling Metro en Tram van de gemeente Amsterdam en de Vervoerregio Amsterdam. In het centrum krijgen bezoekers een inkijkje in het Amstelveen van de toekomst. Er is informatie te vinden over de werkzaamheden voor de vernieuwing van de Amstelveenlijn, de verbreding van de A9 en ontwikkelingen in het Stadshart. Amstelveen InZicht is gevestigd aan het Stadsplein 103 (boven de bibliotheek).

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.
Wil u dit bericht delen?