Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English
Afbeelding

Amstelveen InZicht gesloten tot en met 20 oktober

Wendy van der Meulen | dinsdag 29 september 2020
Wendy
woensdag 14 oktober 2020

InZicht langer dicht

In verband met de verder aangescherpte coronamaatregelen blijft Amstelveen InZicht tot en met dinsdag 10 november dicht.

Belevingscentrum Amstelveen InZicht zal vanwege de aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen tijdelijk haar deuren sluiten. Tot en met dinsdag 20 oktober is het niet mogelijk om voor vragen over de projecten A9, Amstelveenlijn en Stadshart langs te komen in het centrum gevestigd aan Stadsplein 103.

Wilt u toch contact?

Voor vragen over de Amstelveenlijn kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Vragen over de A9 of het Stadshart kunt u stellen via inzicht@amstelveen.nl. Medewerkers van Rijkswaterstaat of de gemeente Amstelveen nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Het is ook mogelijk om een live videogesprek aan te vragen. U kunt dit aangeven in uw mail.

Over Amstelveen InZicht

Amstelveen InZicht is een samenwerking tussen de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat, afdeling Metro en Tram van de gemeente Amsterdam en de Vervoerregio Amsterdam. In het centrum krijgen bezoekers een inkijkje in het Amstelveen van de toekomst en de weg daar naartoe. Er is informatie te vinden over de werkzaamheden voor de vernieuwing van de Amstelveenlijn, de verbreding van de A9 en ontwikkelingen in het Stadshart.

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

Wil u dit bericht delen?