Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English
Afbeelding

In de spotlight op wijnemenjemee.nl

Wendy van der Meulen | dinsdag 21 mei 2019
Wendy

De redactie van wijnemenjemee.nl is bij ons wezen buurten voor hun rubriek ‘In de spotlight’. VITAL’s omgevingsmanager Fieke Uitentuis vertelt hoe het gaat met de werkzaamheden en of het project volgens planning verloopt. Kijkt u mee?

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

30 juli 2020 | 18:43

AJMk15A

Met de komst van sneltram lijn 51 werd o.a. buslijn 67 opgeheven. Het opheffen van de buslijn 67 stuite op bezwaren in Amstelveen. Naar aanleiding van deze bezwaren werd gegarandeerd dat er een rechtstreekse verbinding zonder overstap zou blijven bestaan tussen Amstelveen en Amsterdam Centraal Station.
Waar is deze garantie gebleven?

Schrijf een reactie
0
+1
30 juli 2020 | 23:05

Anoniem

u heeft gelijk. Het zou fijn zij als er tenminste een busverbinding van Amstelveen rechtstreeks naar centraal rijdt. Ik ben vanaf amstelveen busstation sneller op centraal ‘s nachts dan over dag (rechtstreekse bus in de nacht), maar daar gaat dit project niet over, dus kunt u beter bij vervoerregio hierover gaan klagen.

Schrijf een reactie
0
+1
31 juli 2020 | 19:43

Nick

Uit interesse: waar ga je regelmatig heen dat je via CS moet reizen?

Schrijf een reactie
0
+1
31 juli 2020 | 21:48

AJMk15A

Ik reis tot CS. Aldaar beginnen mijn onregelmatige diensten, vroeg, laat, nacht. Aanvang- en einde dienst op centraal station. Ga sinds een tijdje met de brommer. Openbaar regio/stadsvervoer is voor mij volledig onbruikbaar geworden.

Schrijf een reactie
0
+1
Wil u dit bericht delen?