Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English

Amstelveen InZicht vanaf november ook op vrijdagochtend geopend

Wendy van der Meulen | dinsdag 29 oktober 2019
Wendy

Belevingscentrum Amstelveen InZicht is vanaf november iedere vrijdagochtend om 9.00 uur open. Ook wordt de zaterdagopenstelling aangepast. De openingstijden sluiten op deze manier beter aan bij het publiek.  Sinds de opening in 2017 bezochten al ruim 10.000 geïnteresseerden het belevingscentrum.

Meer uren open

Tot voor kort was Amstelveen InZicht de eerste en derde zaterdag van de maand geopend. Dit wordt nu enkel de eerste zaterdag van de maand. Door wekelijks de vrijdagochtend te openen is het belevingscentrum jaarlijks meer uren open dan voorheen.

Over Amstelveen InZicht

Amstelveen InZicht, gevestigd aan het Stadsplein boven de bibliotheek, is een samenwerking tussen de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat, afdeling Metro en Tram van de gemeente Amsterdam en de Vervoerregio Amsterdam. In het centrum krijgen bezoekers een inkijkje in het Amstelveen van de toekomst. Er is informatie te vinden over de vernieuwing van de Amstelveenlijn, de verbreding van de A9 en ontwikkelingen in het Stadshart.

De openingstijden

Amstelveen InZicht is per november geopend op woensdag en donderdag van 12.00 tot 17.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en de eerste zaterdag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.amstelveeninzicht.nl.

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

Wil u dit bericht delen?