Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English
Afbeelding

Informatiemiddag bomenkap Buitenveldert (also English info)

Wendy van der Meulen | dinsdag 13 november 2018
Wendy

Voor het ombouwen van de Amstelveenlijn tot een hoogwaardige tramverbinding tussen Westwijk en Amsterdam Zuid start hoofdaannemer VITAL begin 2019 in Buitenveldert met de werkzaamheden. Om ruimte te creëren voor onder andere het bouwen van de nieuwe halte bij de A.J. Ernststraat is het nodig om 10 bomen te kappen aan de Buitenveldertselaan tussen de haltes A.J. Ernststraat en De Boelelaan/VU. De bomenkap wordt naar verwachting in de week van 10 december in twee nachten, als de trams niet rijden, uitgevoerd en zorgt voor geluids- en verkeershinder.

Informatiemiddag bomenkap

We praten u graag bij over deze werkzaamheden. U bent van harte uitgenodigd om langs te komen op woensdag 28 november tussen 14.00 – 16.00 uur op het grasveld aan de Buitenveldertselaan ter hoogte van nummer 17. U herkent ons aan de mobiele koffiekar, een oude Eend AK400 bestelwagen uit 1974, van waaruit we u een vers kopje koffie of thee met iets lekkers aanbieden. Mocht u 28 november niet kunnen, de plannen van de bomenkap zijn binnenkort ook te vinden op onze website.

Deze Koffie Eend is tijdens de informatiebijeenkomst op woensdagmiddag 28 november aanwezig!

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via onze website, info@amstelveenlijn.nl of bellen naar 020 – 470 4070 (24 uur per dag/7 dagen per week bereikbaar). Ook zijn wij iedere woensdagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur aanwezig in het belevingscentrum Amstelveen InZicht (Stadsplein 103, 2e verdieping in de bibliotheek).

English information

This information is also available in English. Please read the letter attached as download below this article.

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

Wil u dit bericht delen?