Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English
Afbeelding

Amstelveen Inzicht passeert bezoekersgrens van 3.000

Wendy van der Meulen | dinsdag 9 januari 2018
Wendy

Sinds de opening in juni 2017 hebben ruim 3.000 mensen het belevingscentrum Amstelveen InZicht bezocht. Amstelveen Inzicht is gevestigd op het Stadsplein 103 (boven de Bibliotheek Amstelland). Hier kunt u terecht voor informatie over de drie grote projecten die Amstelveen en omgeving de komende jaren op z’n kop zetten: de vernieuwing van de Amstelveenlijn, de verbreding en verdieping van de A9 en de herinrichting van het Stadshart.

Wethouder Amstelveenlijn Jeroen Brandes (PvdA) en wethouder A9 en Stadshart Herbert Raat (VVD): “De bezoekersaantallen laten zien dat inwoners het belevingscentrum weten te vinden. Daar zijn we blij mee. Goed informeren van onze inwoners is cruciaal. Er gaat de komende jaren flink wat gebeuren in Amstelveen. Af en toe zal er wat misgaan of duurt het langer dan verwacht. De les van de Noord/Zuidlijn in Amsterdam is dat je actief vertelt wat er aan de hand is. Ook als het een keer tegenvalt.”

Medewerkers van Amstelveen InZicht informeren op laagdrempelige wijze over de grote projecten in Amstelveen. Ook zijn er wekelijks experts van de projecten aanwezig voor de écht ingewikkelde vragen. In het belevingscentrum kunt u ervaren hoe het Amstelveen van de nabije toekomst eruit ziet. Door middel van beeld en geluid komt u meer te weten over lopende en toekomstige projecten.

Meer informatie

Amstelveen InZicht is open op woensdag en vrijdag van 12.00 – 17.00 uur, op donderdag van 12.00 – 19.00 uur en iedere eerste en derde zaterdag van de maand van 12.00 – 17.00 uur. Iedere woensdagmiddag houden adviseurs van het Stadshart en de Amstelveenlijn spreekuur, iedere donderdagmiddag adviseurs van het project A9. Meer informatie, activiteiten en nieuws over de drie grote projecten zijn te vinden op de website van Amstelveen Inzicht: http://www.amstelveeninzicht.nl.

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.
Wil u dit bericht delen?