Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English

Uw mening telt!

Laatst bijgewerkt op vrijdag 1 november 2019

Wij zijn erg benieuwd naar uw persoonlijke mening over hoe wij de vernieuwing van de Amstelveenlijn aanpakken. Uw mening, of deze nu positief of negatief is, is voor ons belangrijk en vormt een belangrijke basis voor ons handelen. Uw feedback wordt (indien mogelijk/uitvoerbaar) gebruikt om verbeteringen door te voeren.

Als u hieraan wilt meewerken vragen wij u om u aan te melden. Wij zullen u dan een aantal keer per jaar een korte digitale vragenlijst toesturen met 4 vragen. Het invullen hiervan neemt ongeveer 1 à 2 minuten van uw tijd in beslag.

Uw gegevens worden uitsluitend voor dit doel gebruikt en zullen na de voltooiing van het project  worden gewist.

    We willen graag weten in welke hoedanigheid u te maken heeft met de vernieuwing van de Amstelveenlijn.
    Kies hieronder wat voor u het meest van toepassing is.

Interesse in meer informatie?

Wat doen we met uw feedback?

Uw feedback wordt gebruikt om waar mogelijk/uitvoerbaar verbeteringen in onze aanpak door te voeren. Zo maken we samen van de Amstelveenlijn een beter project. Op onder meer onze website en via de e-nieuwsbrief is te lezen wat we met de opgehaalde feedback hebben gedaan of juist niet hebben gedaan omdat…  Maar als het goed is merkt u het als eerste in de praktijk, bijvoorbeeld omdat een omleidingsroute is aangepast of omdat er verkeersregelaars staan die er eerst niet stonden, etc.

Wijzigen uw gegevens of wilt u zich afmelden?

Om alleen die vragenlijsten te ontvangen die daadwerkelijk voor u van belang zijn, is het belangrijk dat uw gegevens correct zijn. Mocht u verhuizen en daarmee een andere postcode krijgen, wijzigt er iets in uw situatie waardoor u op een andere manier belanghebbende wordt of wilt u zich afmelden voor verdere deelname? Meld u zich nogmaals aan, dan ontvangt u een e-mail waarmee u uw gegevens kunt wijzigen / zich kunt afmelden.