Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English

Wij horen graag van u

Laatst bijgewerkt op vrijdag 1 november 2019

U kunt ons op verschillende manieren bereiken.

Via deze website

Geef via het onderstaande formulier uw naam en e-mailadres aan ons door, en omschrijf beknopt uw vraag, opmerking of klacht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reageer op berichten

U kunt ook meteen reageren op wat u leest op deze website, of reageren op wat andere belangstellenden melden. Klik onderaan de artikelen op ‘Heeft u vragen? Stel ze hier’. Indien nodig zullen wij zelf daar steeds zo snel mogelijk op reageren. En ook dat leest u dan weer terug onder het betreffende artikel.

Telefonisch

U kunt ons telefonisch bereiken op 020 – 470 4070 (24 uur per dag/7 dagen per week).

E-mail

Wij zijn per mail bereikbaar via info@amstelveenlijn.nl.

Twitter en Facebook

Wij zullen u via @Amstelveenlijn en facebook.com/amstelveenlijn regelmatig op de hoogte houden. Volg het project, praat mee, denk mee, reageer mee en deel uw kennis en mening met anderen.

E-nieuwsbrief

Via info@amstelveenlijn.nl kunt u zich ook aanmelden voor de e-nieuwsbrief. Hiermee informeren wij u regelmatig over actuele ontwikkelingen, werkzaamheden in uw buurt, omleidingsroutes en dergelijke.

Amstelveen InZicht

U vindt ons ook in het bezoekerscentrum Amstelveen Inzicht, aan het Stadsplein 103 (2e verdieping in de bibliotheek) in Amstelveen. Iedere woensdag en vrijdag houden wij daar spreekuur van 12.00 tot 17.00 uur. Alle openingstijden en meer informatie vindt u op www.amstelveeninzicht.nl.