Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English

Nieuwste Amstelveen InZicht magazine is uit

Wendy van der Meulen | woensdag 13 november 2019
Wendy

Vanaf deze week valt de nieuwste editie van Amstelveen InZicht magazine bij inwoners van Amstelveen en Buitenveldert op de mat. Deze keer onder meer aandacht voor de komst van de Pathé bioscoop, een interview met ecoloog Erik van Langen van Rijkswaterstaat en wethouder Herbert Raat in gesprek met twee bewoners van de Meander.

Amstelveen InZicht magazine is een uitgave van de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat, Vervoerregio Amsterdam en Metro en Tram. Het is inmiddels al de vijfde keer dat het magazine uitkomt.

Ook af te halen in het belevingscentrum

Inwoners met een nee-nee sticker ontvangen het magazine niet. Daarom is deze ook af te halen in het raadhuis (Laan Nieuwer-Amstel 1) of bij belevingscentrum Amstelveen InZicht (Stadsplein 103, bovenste etage). Online lezen kan ook via www.amstelveeninzicht.nl. Er is ook een Engelse versie van het magazine.

Goed om te weten: In de planning op pagina 6 is per ongeluk een foute datum terecht gekomen. Het is het weekend van 14 en 15 maart 2020 dat tram 5 niet rijdt in plaats van het weekend van 21 en 22 maart!

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

Wil u dit bericht delen?