Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English

Informatieavond op donderdag 23 januari 2020

Danielle Opdam | dinsdag 10 december 2019
Danielle

Haltes Kronenburg en Zonnestein openen in het voorjaar van 2020. Om dat te realiseren, start VITAL eind januari met het ombouwen van de verkeerssituatie: het aansluiten van de nieuwe wegen op de bestaande wegen. Eerst bij Kronenburg, daarna bij Zonnestein. Dit zorgt voor veel wisselende verkeerssituaties en helaas veel hinder voor het verkeer.

Om u bij te praten over alle werkzaamheden tot en met het voorjaar van 2020 en de tijdelijke veranderingen in het verkeer nodigen we u van harte uit op onze informatieavond:

Donderdagavond 23 januari van 18.30 tot 21.00 uur in belevingscentrum Amstelveen InZicht, Stadsplein 103 (2e etage boven bibliotheek) in Amstelveen.

Het is een inloopavond met korte presentaties om 19.00, 19.30, 20.00 en 20.30 uur. Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon langskomen wanneer het u het beste uitkomt.

Omwonenden ontvangen begin januari een informatiebrief/uitnodiging per post. Deze informatie komt ook op onze website en in InZicht.

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

22 december 2019 | 22:56

anoniem

Ik had liever gelezen wat er allemaal veranderd. Om dit te weten te komen moet ik nu echter naar de infoavond.

Schrijf een reactie
0
+1
Foto van Danielle Opdam | Gemeente Amsterdam, Metro en Tram
23 december 2019 | 09:56

Danielle Opdam | Gemeente Amsterdam, Metro en Tram

@anoniem: half januari ontvangen omwonenden een informatiebrief over de werkzaamheden en hinder bij Kronenburg en Zonnestein per post. Deze informatie komt ook op onze website en in bezoekerscentrum Amstelveen InZicht. U bent natuurlijk van harte welkom op de informatieavond.

Schrijf een reactie
+1
Wil u dit bericht delen?