Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English 日本語
Foto bij
maandag 11 juni 2018

Verleggen kabels en leidingen J.C. van Hattumweg

Wendy van der Meulen

De vernieuwing van de Amstelveenlijn en in het bijzonder de komst van een opstelterrein in de Legmeerpolder zorgt ervoor dat er ook bij de J.C. van Hattumweg kabels en leidingen verlegd moeten worden. Het gaat om elektra- en telecommunicatiekabels, een persriool en een drinkwaterleiding van PWN.

Wat gaan ze doen?

De werkzaamheden aan de kabels en leidingen worden door verschillende bedrijven  in opdracht van de kabel- en leidingeigenaren aangepast. Hoofdaannemer VITAL coördineert deze verleggingen. De werkzaamheden vinden plaats van 18 juni t/m 20 juli 2018. Het verleggingsgebied bevindt zich bij de J.C. van Hattumweg ter hoogte van de huisnummers 4 en 6 en de locatie van het toekomstige opstelterrein. De werkzaamheden bestaan uit het opbreken van de weg, graafwerkzaamheden en het daadwerkelijk verleggen van de kabels en leidingen. Na afloop wordt de weg weer opnieuw geasfalteerd.

Wat betekent dit voor u?

Deze werkzaamheden zorgen voor hinder voor het verkeer, omdat op de locatie van de werkzaamheden de J.C. van Hattumweg gestremd zal zijn voor al het verkeer. Omleidingen worden ter plaatse aangegeven met borden:

  • Autoverkeer vanaf de N521 wordt omgeleid via de Burgemeester Wiegelweg – Hammarskjöldsingel – Sacharovlaan – Asserring – Noorddammerweg.
  • Autoverkeer ten westen van de wegafsluiting en de Meerlandenweg wordt omgeleid via de Noorddammerweg – Asserring – Sacharovlaan – Hammarskjöldsingel – Burgemeester Wiegelweg naar de N521.
  • Voor fietsers blijven de fietsdoorsteken van en naar de Ida Gerhardtlaan, Simon Vestdijklaan en de Marjolijnlaan toegankelijk, zodat er door de wijken omgefietst kan worden.
  • De woningen van de J.C. van Hattumweg 4 en 6 blijven bereikbaar voor de bewoners. De bewoners/eigenaren zijn hiervan op de hoogte.

Er wordt gewerkt op werkdagen tussen 7.00 en 19.00 uur. Nabij het werkterrein kan er sprake zijn van geluidshinder. De planning is onder voorbehoud van wijzigingen.

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen over deze werkzaamheden hebben, dan kunt u reageren onderaan dit artikel, mailen naar info@amstelveenlijn.nl of bellen naar 020 – 470 4070 (24 uur per dag/7 dagen per week bereikbaar). Ook zijn wij iedere woensdagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur aanwezig in het belevingscentrum Amstelveen InZicht (Stadsplein 103, 2e verdieping in de bibliotheek).

Heeft u vragen? Stel ze hier.

Wil u dit artikel delen?