Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English
Foto bij
dinsdag 10 april 2018

Saskia van Uylenburgweg deels dicht tussen 23 april en 9 mei

Wendy van der Meulen

Aannemer Denys is in opdracht van Nuon Warmte tot en met mei 2018 bezig met het verleggen van hun warmteleiding rondom de kruispunten Kronenburg en Zonnestein. Onderdeel van deze verleggingswerkzaamheden is een open ontgraving op de Saskia van Uylenburgweg.

Aannemer Denys gaat tussen 23 april en 9 mei aan de slag met graafwerkzaamheden op de Saskia van Uylenburgweg. Dit zorgt voor hinder voor het verkeer, omdat één weghelft (rijbaan en fiets- en voetpad zuidzijde) van de Saskia van Uylenburgweg tussen de Beneluxbaan en de rotonde Eleanor Rooseveltlaan/Prof. J.H. Bavincklaan gestremd zal zijn voor al het verkeer. De rotonde en de andere weghelft (noordzijde) van de Saskia van Uylenburgweg richting de Beneluxbaan blijven wel toegankelijk. Omleidingen worden ter plaatse aangegeven met borden:

  • Autoverkeer vanuit het zuiden kan via de Beneluxbaan – Straat van Messina – Eleanor Rooseveltlaan of via de Beneluxbaan – Uilenstede – Prof. J.H. Bavincklaan.
  • Autoverkeer vanuit het noorden wordt omgeleid via de Beneluxbaan – Straat van Messina – Eleanor Rooseveltlaan.
  • (Brom)fietsers worden omgeleid via het fietspad aan de overzijde van de Saskia van Uylenburgweg.
  • Voetgangers worden aan de zijde van de rotonde Eleanor Rooseveltlaan via de andere kant naar de Saskia van Uylenburgweg omgeleid. De voetgangersoversteek naar de tramhalte Kronenburg blijft toegankelijk.

Er wordt gewerkt op werkdagen tussen 7.00 en 19.00 uur. Nabij de werkterreinen kan er sprake zijn van geluidshinder. De planning is onder voorbehoud van wijzigingen.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

Wil u dit artikel delen?