Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English 日本語
Foto bij
woensdag 29 augustus 2018

Informatieavond op donderdag 13 september (also English info)

Wendy van der Meulen

Hoofdaannemer VITAL start eind september met grootschalige werkzaamheden bij de kruisingen Beneluxbaan/Rembrandtweg en Beneluxbaan/Zonnestein. Werkzaamheden die nodig zijn om meer ruimte te creëren voor de realisatie van de ongelijkvloerse kruispunten. Over wat VITAL gaat doen informeren wij u graag tijdens een informatieavond op donderdag 13 september.

Wij nodigen u van harte uit om langs te komen op onze informatieavond: donderdag 13 september van 18.30 tot 21.00 uur in Cultuurcentrum Griffioen, Uilenstede 106 te Amstelveen. Aanmelden is niet nodig. U kunt tussen 18.30 en 21.00 uur binnenlopen voor informatie.

Wat kunt u verwachten aan informatie?

Centraal  staan de grootschalige werkzaamheden die tussen eind september 2018 en medio januari 2019 plaatsvinden in het gebied rondom de haltes Kronenburg en Zonnestein, zoals het kappen van bomen, het dempen van en elders opnieuw graven van watergangen, het installeren van pompen voor het terugbrengen van opgepompt grondwater, het naar buiten toe verplaatsen van de Beneluxbaan en het inrichten van een tijdelijke tramhalte. Wat is de precieze planning van deze werkzaamheden en welke hinder geeft dit? Daar praten wij u graag over bij, evenals over de verdere planning van het project en de veranderingen in het openbaar vervoer voor als lijn 51, in zijn huidige vorm, vanaf maart 2019 stopt met rijden.

Vervoerregio Amsterdam is ook aanwezig voor vragen over het Amsterdamse OV-netwerk en het project Uithoornlijn.

Kunt u op 13 september niet langskomen?

Na de informatieavond is alle informatie te vinden in Amstelveen Inzicht. Ook komt er een terugblik van deze avond op onze website. Later dit jaar vinden er bijeenkomsten plaats over de werkzaamheden elders op de Amstelveenlijn.

English information

This information is also available in English. Please read the letter attached as download below this article.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

Wil u dit artikel delen?