Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English 日本語
Foto bij
donderdag 17 mei 2018

Dag van de Bouw: 2 juni. Meld u aan voor diverse excursies!

Wendy van der Meulen

Zaterdag 2 juni organiseren wij samen de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat en aannemer VITAL diverse activiteiten voor de Dag van de Bouw. Zo kunt u van 12.00 tot 17.00 uur vanuit belevingscentrum Amstelveen InZicht (Stadsplein 103, 2e etage Bibliotheek Amstelland) deelnemen aan diverse excursies.

Medewerkers in InZicht kunnen u die dag van alles vertellen over de verbreding van de A9, het vernieuwen van de Amstelveenlijn en het Stadshart. Op het plein bij de ingang van de Bijenkorf maken artiesten een spectaculair 3D schilderij van de Amstelveenlijn. Zo waant u zich alvast bij één van de nieuwe ongelijkvloerse kruisingen. Voor kinderen organiseren we een kleurwedstrijd.

Bustours

Amstelveen gaat de komende jaren op de schop. Graag laten we u tijdens een bustour zien wat er allemaal op stapel staat. Kijk uit over de vlakte waar het nieuwe opstelterrein voor de Amstelveenlijn komt. Ervaar de verbrede A9 alvast door uw oogharen heen. En zo rijden we langs nog een aantal hotspots in de stad.

Vertrek bustour:

  • 13.00 uur
  • 14.00 uur
  • 15.00 uur
  • 16.00 uur

Wilt u zeker zijn van een plek? De helft van de stoelen is vooraf te reserveren door een mail te sturen naar inzicht@amstelveen.nl (tijdstip van gewenst vertrek er graag bij vermelden). Kaartjes moeten een half uur voor aanvang opgehaald worden in Amstelveen InZicht. Bent u niet op tijd? Dan maken we iemand anders blij met uw kaartje.

Fietsexcursie

Er is op de Dag van de Bouw ook een fietsexcursie langs de A9. Deze is inmiddels al volgeboekt. Maar niet getreurd. Op vrijdagmiddag 29 juni, 27 juli en 21 september is nog wel plek (aanvang 14.00 uur). Kijk voor meer informatie op www.amstelveeninzicht.nl

Kleurwedstrijd

Binnenkort bestaat Amstelveen InZicht 1 jaar. Ter ere hiervan organiseren we een kleurwedstrijd waarbij mooie prijzen te winnen zijn. De kleurplaten worden uitgedeeld op de basisscholen in Amstelveen, zijn op te halen in het raadhuis en Amstelveen InZicht en kunnen worden gedownload via www.amstelveeninzicht.nl. Kinderen die hun kleurplaat inleveren bij InZichttijdens de Dag van de Bouw krijgen een heerlijk schepijsje.

Heeft u vragen? Stel ze hier.

Wil u dit artikel delen?