Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English 日本語
Foto bij
vrijdag 27 oktober 2017

Informatieavonden op 8, 9 en 15 november

Wendy van der Meulen

Op 8, 9 en 16 november organiseren we drie informatieavonden over de vernieuwing van de Amstelveenlijn. We praten u graag bij over onder andere de werkwijze en planning van hoofdaannemer VITAL, de fasering van de bouwwerkzaamheden, het tijdelijk openbaar vervoer in 2019 en 2020 en de voorbereidende werkzaamheden zoals het verleggen van leidingen en het kappen van bomen.

Er zijn ook experts aanwezig van de Vervoerregio Amsterdam en het project Zuidasdok voor vragen over het toekomstige Amsterdamse OV-netwerk en de projecten Uithoornlijn en Zuidasdok.

Data en locaties

  • Woensdag 8 november, 18.30 – 21.00 uur, Wijkcentrum Alleman, Den Bloeyenden Wijngaerdt 1, Amstelveen
  • Donderdag 9 november, 18.30 – 21.00 uur, Ontmoetingscentrum De Meent, Orion 3, Amstelveen
  • Donderdag 16 november, 18.30 – 21.00 uur, Wijkontmoetingscentrum Buitenveldert, A.J. Ernststraat 112, Amsterdam

Aanmelden is niet nodig. U kunt tussen 18.30 en 21.00 uur binnenlopen voor informatie.

Graag tot binnenkort!!!!

Heeft u vragen? Stel ze hier.

7 november 2017 | 06:48

A. Horne

Hallo,

Ik zou graag zien dat dit soort informatie door de brievenbus verspreid wordt voor de mensen die om de bouwwerkzaamheden woonzaam zijn. Ik wacht al heel lang op een informatieavond en zie nu toevallig op de website dat deze is ingepland! Ik kan me voorstellen dat veel mensen dit niet online lezen maar wel aanwezig willen zijn ivm informatie over de gang van zaken en de overlast.
Graag meer informeren dus nr de buurtbewoners en tijdig.

Met vriendelijke groet, alexandra

reageer op A. Horne
7 november 2017 | 12:14

Wendy

@A. Horne: Sinds vorige week en deze week adverteren we in de lokale huis-aan-huis kranten (van Amsterdam Zuid t/m Uithoorn) en de avonden staan ook genoemd in het magazine van Amstelveen Inzicht. Die is eveneens vorige week in heel Amstelveen verspreid. Daarnaast heeft het in onze digitale nieuwsbrief gestaan (aanmelden kan via info@amstelveenlijn.nl), op onze website en social media. Gezien de huis-aan-huis verspreiding van kranten en het magazine hebben we ervoor gekozen om geen bewonersbrieven te verspreiden.

reageer op Wendy
Wil u dit artikel delen?