Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English
Afbeelding

Een-tweetje Noord/Zuidlijn en Amstelveenlijn

Wendy van der Meulen | woensdag 10 mei 2017
Wendy

De Amstelveenlijn en de Noord/Zuidlijn worden beide door Metro en Tram van de gemeente Amsterdam gerealiseerd. Over beide projecten is veel te vertellen, maar veel te zien valt er nog niet bij de Amstelveenlijn. Daarentegen wél bij de Noord/Zuidlijn. Speciaal voor Amstelveenlijn geïnteresseerden organiseren we samen met de Noord/Zuidlijn een één-tweetje.

Wat houdt dit één-tweetje in?

Samen met de Noord/Zuidlijn organiseren we twee bijeenkomsten waar we een presentatie geven over de Amstelveenlijn én een kijkje nemen op de Noord/Zuidlijn-perrons van station Amsterdam Centraal. Nu bekend is wie de aannemer van de Amstelveenlijn is, valt er meer te vertellen over wat er de komende jaren gaat gebeuren in Amstelveen en Buitenveldert. Bij de Noord/Zuidlijn wordt nog veel getest en gebouwd maar wordt steeds beter zichtbaar hoe station Amsterdam Centraal eruit komt te zien.

Wanneer, waar en hoe aanmelden?

De bijeenkomsten organiseren we op twee data:

  • Woensdag 31 mei 14.00 – 16.00 uur
  • Woensdag 7 juni 14.00 – 16.00 uur

Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u zich aanmelden via deze link. Per groep mogen er maximaal 10 personen mee. We verzamelen op het Stationsplein 7 waar we de presentatie houden, veiligheidskleding aantrekken en dan op stap gaan. Het totale programma duurt circa twee uur.

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.
25 mei 2017 | 08:10

Jan Baert

Gaarne de mails blijven ontvangen de datums van het kijken bij de N/Z lijn kan ik niet hoop dat er nog meer dagen komen in July en Augustus al vast bedankt gr Jan Baert

Schrijf een reactie
+1
26 mei 2017 | 13:54

Wendy van der Meulen

@Jan Baert: Jammer dat u er niet bij kunt zijn. Bij de Noord/Zuidlijn organiseren ze trouwens vaker rondleidingen. U kunt hiervoor de online agenda in de gaten houden. Zolang u zich niet afmeldt, blijft u gewoon op de verzendlijst van de Amstelveenlijn nieuwsbrief staan.

Schrijf een reactie
+1
Wil u dit bericht delen?