Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English
Afbeelding

3 Beroepsschriften voor Amstelveenlijn

Wendy van der Meulen | donderdag 25 augustus 2016
Wendy

Op 15 juni heeft de gemeenteraad van Amstelveen ingestemd met de vaststelling van de bestemmingsplannen voor de vernieuwing van de Amstelveenlijn. Na deze vaststelling volgde een termijn van zes weken waarin er de mogelijkheid was beroep in te stellen bij de Raad van State.

Op maandag 1 augustus 2016 liep de beroepstermijn af. In totaal zijn er 3 beroepsschriften binnengekomen: 1 beroepsschrift tegen het bestemmingsplan van de drie ongelijkvloerse kruispunten, 1 tegen het bestemmingsplan van het opstelterrein en 1 tegen het besluit tot hogere grenswaarde voor geluid van het opstelterrein.

Binnen zes maanden volgt uitspraak

De Raad van State buigt zich over de beroepsschriften en zal binnen zes maanden na einddatum beroepstermijn – dus uiterlijk voor 1 februari 2017 – uitspraak doen. In de huidige planning voor de werkzaamheden van de Amstelveenlijn is al rekening gehouden met een dergelijke beroepsprocedure. Voor de planning heeft dit dan ook vooralsnog geen gevolgen.

Eerdere artikelen over de bestemmingsplannen

Hieronder in chronologische volgorde van meest recent naar oud de eerder verschenen artikelen over de bestemmingsplannen van de drie ongelijkvloerse kruispunten en het opstelterrein:

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.
Wil u dit bericht delen?