Home Over het project Werkzaamheden en planning Archief & Zoeken Contact English
Afbeelding

Uitnodiging Regioraad 15 december 2015

Wendy van der Meulen | donderdag 10 december 2015
Wendy

Op dinsdag 15 december vindt de vergadering van de Regioraad van de Stadsregio Amsterdam plaats waar ondermeer een definitief besluit genomen wordt over de vernieuwing van de Amstelveenlijn (het Uitvoeringsbesluit). In deze vergadering worden tevens de Beleidskaders Verkeer en Vervoer en het Uitvoeringsprogramma Economie en Regionale Woningmarkt voor 2016 vastgesteld.

Deelnemen aan raadssessie?

Voorafgaand aan de Regioraad bespreken de regioraadsleden in twee raadssessies de onderwerpen die op de agenda van de regioraadsvergadering staan. Ook geïnteresseerde gemeenteraadsleden, burgers en maatschappelijke organisaties kunnen aan deze raadssessies deelnemen door in te spreken.

  • Verkeer en Vervoer (18.30 – 20.00 uur, De Rooszaal)        
    Naast de onderwerpen die aan de orde komen in de Regioraad, waaronder de Amstelveenlijn, wordt in deze sessie o.a. gesproken over duurzaamheid in de Regionale Agenda en over de Investeringsagenda Verkeersveiligheid.
  • Ruimte, Wonen en Economie (18.30 – 20.00 uur, De Mirandazaal) 
    In deze sessie zal o.a. gesproken worden over de actualisatie van het Regionale Detailhandelsbeleid en over de Regionale Woningmarkt. Daarnaast staat de voorbereiding van de besluitvorming in de Regioraad op de agenda.

De beleidsstukken en de volledige agenda’s van de raadssessies en de regioraadsvergadering vindt u hier. Voor meer informatie of om u aan te melden als inspreker tijdens de raadssessies kunt u bellen met de Stadsregio Amsterdam: 020 – 527 37 00.

Regioraad is openbaar

U bent ook van harte welkom om de vergadering van de Regioraad bij te wonen. Hier kunt u echter niet inspreken. De Regioraad vergadert vanaf 20.45 uur in de Raadszaal. Het overleg is ook live te volgen.

Locatie: Stadhuis van Amsterdam, Amstel 1, Amsterdam.

Lees meer over het Uitvoeringsbesluit: Uitvoeringsbesluit en bestemmingsplannen: uw vragen beantwoord.

Vond u dit artikel nuttig?

%Nuttig
van de mensen vonden dit nuttig.
14 december 2015 | 10:47

Jo

HELP……….GEEN TOEGANKELIJK OPENBAAR VERVOER MEER VOOR SCOOTMOBIELGEBRUIKES ! 🙁

Schrijf een reactie
+1
Wil u dit bericht delen?